Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Suptul degetului – cum poate influenţa dezvoltarea maxilarelor?
Suptul degetului – cum poate influenţa dezvoltarea maxilarelor?
Aproape toţi copiii îşi sug degetul. Este o manifestare normală, prin care ei îşi caută liniştea. De obicei, acest gest este făcut când copiii adorm. Până la vârsta de 3-4 ani, suptul degetului nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni.
După ce copiii depăşesc vârsta de 4 ani şi/sau dacă ei îşi sug degetul şi în timpul zilei, în timpul altor activităţi, ar fi cazul ca părinţii să înceapă să dezobişnuiască copilul să repete acest gest. Pe termen lung, suptul degetului exercită o presiune anormală pe maxilarul superior, deformându-l. O dată cu maxilarul, dinţii superiori sunt proiectaţi înainte, rezultând un spaţiu anormal între aceştia şi dinţii de jos.
Cum corectăm acest obicei vicios?
Copilului care suge degetul ca să poată adormi i se va scoate degetul din gură după ce acesta adoarme.
Copilului care suge degetul la vârste mai mari şi/ sau în timpul zilei i se va distrage atenţia prin antrenarea în alte activităţi. Dacă aceste metode nu dau rezultate, se pot folosi aparate ortodontice specifice, adaptate vârstelor mici şi care nu provoacă vreun disconfort copiilor.
© Spring Dental
Partajează asta:
Program clinică
Mi, Vi: 09:15 - 20:00
Consultațiile şi tratamentele se fac numai cu programare.
Contact
E-mail: office@springdental.ro
Lasă un mesaj