București, sector 4, Str. Calea Văcărești nr. 274 0721-931251 office@springdental.ro

Consultaţie stomatologică cu cameră intraorală

Consultația stomatologică – importanța ei în identificarea afecțiunilor sistemului masticator

Dacă sunteți la prima vizită în cabinetul de stomatologie sau reveniți pentru un control, atenția medicului se va îndrepta în câteva direcții. Mai întâi se abordează urgența pentru care ați solicitat consultul, dacă există. Durerea sau infecția trebuie imediat tratate. Dacă nu este presat de una dintre aceste probleme sau după ce acestea au fost ameliorate, medicul vă poate analiza în liniște și vă poate arăta și explica aspectele găsite sau, dimpotrivă, poate constata că, urmându-i sfaturile primite la consultațiile precedente, aveți o sănătate dentară bună și meritați felicitări pentru întreținerea ei.

Dinții sunt analizați prin privire directă sau ajutându-ne de tehnologie. Camera intraorală ne ajută să observăm mai bine toate fețele dinților.

Nu doar dinții ne interesează însă! Alte structuri învecinate fac parte din sistemul masticator și sănătatea lor este importantă pentru a se desfășura corespunzător o funcție vitală a organismului – alimentația. Mușchii masticatori și articulațiile temporo-mandibulare sunt unele dintre aceste importante structuri implicate în masticație, a căror funcționare deficitară o poate decela medicul stomatolog.

În urma consultației rezultă datele preliminare, care vor fi completate ulterior prin alte investigații specifice. Aşadar, o multitudine de aspecte sunt evaluate la o consultație.

De aceea la Spring Dental abordăm cu seriozitate această etapă.