1. Promoţie Ortodonţie

  • reducere de 200 EUR la tratamentul ortodontic Invisalign pentru tratamentele începute în cursul anului 2017

2. Reducere preţuri Ortodonţie:

  • reducere de 10% din preţul aparatelor ortodontice fixe sau mobile (exclusiv Invisalign) pentru achitarea lor integrală în şedinţa de aplicare a aparatului; posibilitatea achitării aparatului ortodontic în 4 sau 6 rate lunare, cu 50% achitat la aplicarea acestuia (75% pentru Invisalign)

3. Reducere preţuri Protetică sau tratamente extinse:

  • pentru lucrarile protetice de valoare mare sau pentru tratamente extinse se pot acorda reduceri faţă de preţul de listă al fiecarui element sau manoperă în parte

4. Promoţie specială pentru studenţi:

  • 10% reducere la ortodonţie (exclusiv Invisalign)
  • 10% reducere la protetică (coroane dentare), chirurgie dento-alveolară şi implantologie
  • 15% reducere la profilaxie (detartraj, periaj profesional, air flow) şi tratamentele cariilor
  • 20% reducere la albire dentară (exclusiv tratamentele premergătoare, dacă sunt necesare). Decizia privind albirea dinţilor se ia de către medic în urma unei consultaţii.

Atenţie: promoţia se oferă studenţilor care ne lasă un mesaj incluzând cel puţin numele şi facultatea pe site la https://www.springdental.ro/contact/ şi vin în cabinet cu carnetul vizat pentru anul în curs.

Aceste reduceri se aplică la preţurile afişate pe https://www.springdental.ro/tarife în ziua începerii tratamentului şi nu se cumulează cu niciun alt discount, ofertă, promoţie, etc. În situaţia în care există şi promoţie şi discount/reducere sau ofertă pentru aceeaşi manoperă, se va aplica varianta mai avantajoasă pentru pacient. Urmăriţi şi promoţiile în curs afişate în secţiunea Abonamente şi Rate, pot aduce şi alte reduceri.